Servicii

Digitalizare

Facem cât ai clipi tranziția de la o afacere fizică la una online. Ne vom ocupa de întreg procesul. Vom începe cu elaborarea planului de acțiune și vom termina cu strategia de marketing prin care vom lansa noul concept al afacerii dumneavoastră.

DETALII

Dezvoltare Web

Indiferent că ai nevoie de servicii de creare site de prezentare sau de servicii de creare magazin online, echipa webzardio îți stă la dispoziție pentru a avea cea mai tare experiență. Livrăm site-uri web responsive, optimizate și create după nevoile clientului!

DETALII

Redesign Site

Multe afaceri se află în situația în care au deja un site web însă acel site nu arată în tocmai cum ar trebui să arate un site actual,  eficient. Dacă și tu te afli în aceeași situație, ținem să te informăm că oferim servicii de redesign site de cea mai înaltă calitate!

DETALII

Mentenanță

Dacă deja ai un site pentru afacerea ta însă nu are cine să se ocupe de el, ai ajuns în locul potrivit! Oferim servicii de mentenață site prin care te putem ajuta de la introducerea produselor în magazinul tău online până la modificări în cod.

DETALII

Despre Digitalizare

Îți Digitalizăm AfacereaÎn 4 PașiSimpli

1. Consultanță

Pentru un randament cât mai ridicat al strategiei noastre, avem nevoie să știm toate minusurile business-ului dumneavoastră. Așadar, prima etapă constă în o oră de consultanță.

2. Adaptarea Strategiei

După ce am obținut toate detaliile necesare din ora de consultanță, vom modela strategia în așa fel încât să se plieze perfect pe afacerea dumneavoastră.

3. Aplicarea Strategiei

Odată ce avem planul pus la punct, urmează etapa în care aplicăm strategia. Așadar, în această etapă vom realiza toate modificările și îmbunătățirile necesare afacerii dumneavoastră.

4. Lansarea

Odată ce strategia noastră este implementată complet în afacerea dumneavoastră, tot ce mai rămâne de făcut este lansarea noului concept.

Dezvoltare Web

Pentru Cei Care VorMai MultDe La Afacerea Lor

Prima etapă va consta în o ședință de consultanță cu specialiștii noștri pentru a cunoaște care sunt așteptările dumneavoastră.

Bazându-ne pe înformațiile primite în ședința de consultanță, vom constru schița site-ului, schiță ce va urma a fi trimisă echipei tehnice.

Bazându-ne atât pe schiță cât și pe tendințele cele mai noi în materie de Ux/Ui, vom construi un website de cea mai înaltă calitate.

Pentru o mai bună poziționare în motoarele de căutare, site-ul va avea bazele SEO deja implementate.

Pentru a oferi vizitatorilor site-ului dumneavoastră o experiență cât mai bună, site-ul va fi optimizat în așa fel încât să ofere cea mai mare viteză de încărcare posibilă.

Ultima etapă este aceea în care noi vom securiza site-ul și vă vom oferi toate detaliile necesare pentru a vă preda site-ul.

De Ce Să Ne Alegi Pe Noi?

100% Responsive

Cel Mai Mic Timp De Încărcare

Securizare Garantată

Redesign Site

Dă Un RefreshSite-Ului Tău!

Aspect Mai Fresh

Mai Multe Vânzări

Mai Bine Structurat

Servicii De Mentenanță

Îți RezolvămOrice ProblemăÎn Cel Mai Scurt Timp!

Adăugare/Prelucrare Produse

Actualizări Website ( texte, imagini etc. )

Implementare Și Modificare Funcționalități

Grafică Web

Copywriting ( articole, descrieri etc. )

Administrare Campanii De Marketing

Creare Newslettere

Îmbunătățire Securitate