Servicii

Digitalizare

Facem cât ai clipi tranziția de la o afacere fizică la una online. Ne vom ocupa de întreg procesul. Vom începe cu elaborarea planului de acțiune și vom termina cu strategia de marketing prin care vom lansa noul concept al afacerii dumneavoastră.

DETALII

Dezvoltare Web

Indiferent că ai nevoie de servicii de creare site de prezentare sau de servicii de creare magazin online, echipa webzardio îți stă la dispoziție pentru a avea cea mai tare experiență. Livrăm site-uri web responsive, optimizate și create după nevoile clientului!

DETALII

Redesign Site

Multe afaceri se află în situația în care au deja un site web însă acel site nu arată în tocmai cum ar trebui să arate un site actual,  eficient. Dacă și tu te afli în aceeași situație, ținem să te informăm că oferim servicii de redesign site de cea mai înaltă calitate!

DETALII

Mentenanță

Dacă deja ai un site pentru afacerea ta însă nu are cine să se ocupe de el, ai ajuns în locul potrivit! Oferim servicii de mentenață site prin care te putem ajuta de la introducerea produselor în magazinul tău online până la modificări în cod.

DETALII