fbpx

VREI SĂ DESCOPERI STRATEGIA PRIN CARE AU FOST SALVATE NUMEROASE AFACERI PE PERIOADA PANDEMIEI?

Anul Acesta Ai Ocazia Să Faci O Achiziție Ce Îți Va Duce Afacerea La Nivelul Următor, Acolo Sus De Tot! 🚀

IMMUNE BUSINESS STRATEGY

😷Pe perioada pandemiei, o mare parte din antreprenori și-au închis porțile propriilor afaceri, lipsiți de speranță, datorită restricțiilor ce faceau imposibilă interacțiunea cu clienții. Din dorința de a soluționa această problema, am dezvoltat o strategie ce oferă imunitate oricărui tip de afacere.

Strategia noastrăsimplăîn 5 pași!

FACILITĂȚILESTRATEGIEI

Din momentul în care afacerea dumneavoastra se mută în online, principalul avantaj este că nu va mai conta locația clienților ca la un business obișnuit. Puteți primi comenzi din orice colț al lumii atât timp cât clientul cunoaște limba și serviciul de curierat are acoperire pe zona respectivă.

Laptop Growth

design responsive

Indeferent că veți avea clienți ce folosesc dispozitive mobile sau dispozitive desktop, toți vor avea parte de aceeasi experiență uimitoare. Echipa noastră se va asigura că produsul final este compatibil cu orice dispozitiv fără decalaje vizuale.

Global

vizibilitate globală

Un business clasic (fizic) se poate adresa doar clienților de pe plan local sau maxim celor care se pot deplasa până la punctul de lucru cu clienții. Atunci cand business-ul este prezent în online, clienții pot fi din orice colț al lumii.

Checklist

ORGANIZARE MAI BUNĂ

Comenzile fiind plasate online, vei avea o mai bună viziune asupra stării afacerii tale. Vei putea vedea încasările pe un anumit interval de timp, rata de conversie, clienții care cumpără cel mai des și multe alte date analitice importante.

Investor

modalități de plată multiple

Clienții dumneavoastră vor beneficia de multiple modalități rapide și sigure de plăți online dar și de clasica metodă de plată ramburs folosită în mod frecvent de cei care sunt puțin mai neîncrezători în a-și oferi datele cardului online.

Boss

administrabilă de oriunde

Indiferent că ești la birou sau pe o plajă în Bali, afacerea ta va funționa la fel!Platforma pe care ți-o vom crea îți va permite să vezi tot ce se înâmplă în business-ul tău și să te ocupi de el exact ca și cum ai fi prezent fizic.

Marketing

MAI UȘOR DE PROMOVAT

Față de o afacere care se desfășoară doar fizic, o afacere online are mult mai multe modalități prin care poate să se facă cunoscută. De la clasicul SEO până la anunțurile plătite toate îți sunt la îndemână pentru a ajunge la potențialii tăi clienți.

cum va arătaafacerea tadupă aplicarea strategiei noastre?

Se Pare Că Ești Ineresat De Strategia Noastră! 🤩 Introdu Mai Jos Adresa Ta De Mail Pentru A O Primi!📧

    Shopping Basket