despre noi

Despre Noi

Suntem cei care îți vor duce afacerea la următorul nivel !

Indiferent că ai nevoie de un simplu site de prezentare, un magazin online, servicii de mentenanță sau o aplicație web care să automatizeze procesele din firma ta, noi suntem soluția! Am intrat pe piață cu scopul de a livra servicii IT de cea mai înaltă calitate pentru afacerile ce își doresc să evolueze într-un ritm alert.

demo-attachment-183-Polygon-hero-left
demo-attachment-184-Polygon-hero-right
demo-attachment-288-Polygon-achievement-right
demo-attachment-288-Polygon-achievement-right

Cu Ce Ne Ocupăm?

Construim Site-uri De Prezentare Memorabile

Noi nu construim doar simple site-uri de prezentare, noi construim site-uri memorabile, menite să atragă atenția oricărui vizitator și să genereze cât mai multe lead-uri. Site-urile create de noi se bazează pe niște principii psihologice care îi cresc eficiența.

Magazine Online Gata Să Convertească

Sunt multe magazine online însă o mare parte din ele sunt ineficiente, neavând vânzări prea multe. Acest lucru se datorează structurii proaste pe care au fost construite și din lipsa implementării unei strategii de marketing bine gândită. Lucrează cu noi și vei avea un magazin online cu rezultate fabuloase.

Servicii De Mentenanță Profesionale

Servicii de mentenanță ca la noi nu mai găsești la nimeni.Nu contează dacă ai nevoie de cineva doar să îți încarce produsele în magazinul tău online sau de cineva care să îți implementeze funcționalități noi pe site, echipa webzardio te poate ajuta în orice situație!